vineri, 28 mai 2010

Romanism

Pestisorul de aur, prins in undita de un roman:

- Ia zi, ma, ca sa nu mai pierdem timpu': cati bani vrei, ce tara vrei sa conduci si cati centimetri de scula ti-ar trebui, 'tu-va muma-n cur de romani, ca n-ati cere unu' o carte sau un bilet la teatru ...

5 comentarii:

jonlup spunea...

E un pic exagerata treaba asta cu romanismul, nici pe alte meleaguri nu intalnesti prea multi oameni destepti sau foarte diferiti de bancul asta.
jonlup.

Anonim spunea...

Asta cam asa e... saptamana asta am trecut prin Spania, Franta, Italia, Austria si Ungaria. Stii cati vorbeau engleza in tarile respective? Garantat de 10 ori mai putini decat romanii.

Wraith spunea...

Da, dar nu ne scuteste de a fi ca in bancul in cauza...

jonlup spunea...

da bre DKW, nu ne scuteste... dar e ca in vorba aia cu: sunt io prost, da' cand vad pe altul mai prost ca mine, imi creste inima! si iar zic, si la vorba asta, ca si la bancul pus de Kali: NU se aplica doar la romani!!! prostia e diversa si multicolora si multi-national dezvoltata!

Wraith spunea...

Bre, romanu' este inclinat spre spoiala de fatzada in ultima vreme, din pacate... ne cam place sa ne dam cu capu' de pragul de sus. in rest, toata stima pentru cei ce demonstreaza ca a fi roman, nu-i o rusine, ci din contra!