sâmbătă, 12 octombrie 2013

Ca de sambata

Frumoasa zi. Si plina. Am reusit sa pornesc din nou Pacificul, care se incapatzaneaza cu o problema de aprindere. Nu-i nimic. Azi i-am dat un pic doar asa, ca sa-i ard bujiile.

Am participat la ultimul mars al motociclistilor din anul acesta, o ocazie providentiala sa-mi revad prietenii abandonati de asta-vara din motive care nu pot fi povestite aici :p. Am mers cu Andrei si Marcel sa mancam putin (putin mai mult, in cazul meu), apoi am declarat stare de "split", fiecare in drumul nostru. Nu prea imi venea sa merg acasa, desi starea de sanatate ma cam obliga, insa mi-am amintit de actiunea CSM si a Clubului Wizard Racing, asa ca am intins-o soldatzeste catre poligonul de la Ilioara. Motociclete de toate soiurile. Prieteni. Prieteni de toate soiurile. Multa buna-dispozitie.

M-am inscris si eu in concursul de moto-indemanare, la sectiunea de fete. Am primit o diploma pentru locul al doilea si o cupa care sa ateste asta. Cupa a fost foarte buna, fiindca nu poti bea sampanie in ea (motocicleta nu se pupa cu Bachus), dar am baut un ceai fierbinte, numai potrivit pentru frigushorul de pe poligon.

Cu un zambet cat toata fatza am plecat spre casa. Mi-am parcat iubita alba. Am zambit gandindu-ma ca puiul s-a distrat si el azi odata cu mine. Acum ii dau niste castraveti murati si ananas, pe langa cupa primita din mana minunatului Tavi Vrajitoru si un puzzle cu Divanul japonez al lui Toulouse-Lautrec

What a day! :)


Niciun comentariu: