sâmbătă, 2 ianuarie 2010

De ce iubesc cainii?

Orice posesor de patruped hamaitor v-ar putea insira o mie de calitati pentru care isi iubeste pupilul: curaj, aspect puternic, finete, spirit jucaus, cumintenie, agitatie, fidelitate, protectie etc.

Scormonind azi-noapte pe net am gasit un site al unor posesori de caini Leonberger. Pozele de mai jos fac mai mult decat o mie de cuvinte. De asta iubesc cainii:












De asta iubesc eu cainii: stiu sa fie ca niste parinti, mai parinti decat oamenii. Au mai multa rabdare, inteleg fara sa le insiruim sute de cuvinte intr-un discurs plictisitor. Sunt mai inteligenti decat oamenii. Altfel cum se explica faptul ca inteleg intentia unui bebelus care inca nu stie sa comunice verbal?

Cainii simt oamenii. Oamenii... ce simt?


iata si sursa: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.szeptweny.pl/images/okiem_hodowcy_007.jpg&imgrefurl=http://www.szeptweny.pl/leonberger.php%3Fsub%3Dokiem_hodowcy%26lang%3Den&h=480&w=640&sz=96&tbnid=wq8n5q-sWRUS8M:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dleonberger&hl=en&usg=__G4lpFpFlIvY8RTgritZJOSTnltI=&ei=IRk_S_CyHZD2ngPFtsjPBA&sa=X&oi=image_result&resnum=5&ct=image&ved=0CA8Q9QEwBA

edit: nu stiu de ce panarama asta de blog nu incarca adresa ca link. Dati si voi copy/paste intr-o fereastra de Explorer sau Mozilla.

Un comentariu:

Georgiana spunea...

impartasesc 100% opiniile tale! o sa te urmaresc!