miercuri, 14 august 2013

Ziua 13

Azi nici iarba nu creste, asa ca nu am prestat nimic la motor pana la ora asta. Am spalat niste rufe si m-am fatzait prin Ipswich. Mi-am cumparat un tricou pe care scrie "Don't make me angry". Starea de ieri se pastreaza neatinsa. Asa ca m-am plimbat si m-am bucurat de centrul vechi al orasului.
















Traversez zilnic un parc. 


Este aproape de centrul orasului si e intzesat de veveritze si pescarusi. In partea de langa garaj se pastreaza o mica padurice, de fapt, mai multi copaci unul langa celalalt. Intre ei locuieste o familie de vulpi. Puii mai apar din cand in cand intr-o parcare pietruita de langa. In giratoriile cu spatii verzi stau iepuri de camp si rontzaie nestingheriti. Pare ireal. La fel ca macul de mai jos, care supravietuieste infipt in asfalt. Chiar si lucrurile fragile pot deveni tari daca se incapatzaneaza, nu?...


Edit, 21.37:

Am lumina in far. Am si lumini de pozitii, dar le pot folosi doar cand trec in Europa si schimb becurile (am explicat ieri de ce). Mi-a explicat L de ce pot lasa contactul pus si motorul nepornit fara sa mor de frica bobinelor de inductie, folosind o lampa de control. Crash-course in electrica moto :) multumesc!


Edit, 00.10:

Friptura de bujii..



Carburatoarele nu sunt de aceeasi parere cu noi. La fel si DVA-ul nord-irlandez, care mi-a trimis pachet cartea de identitate cu mentiunea ca trebuie depusa in England. Asa a zis si L, dar fostul proprietar s-a incapatzanat. Pe timpul si nervii nostri, desigur, pentru ca maine dimineata trebuie sa ma duc la DVLA si sa depun hartia...

Edit, 00.34:

Gata carburatoarele. White Dream toarce ca o pisica si se infige, tocmai o dreseaza dom' profesor :) sunt mandra de jucaria mea. Si parca nu ma mai simt asa de singura :)

Aaa, si merge si kilometrajul :) maine seara facem o plimbare de proba si apoi, probabil, the maiden voyage :) nava-mama Enterprise pleaca spre casa :)











Niciun comentariu: